Metaaltechniek en Machinebouw

Hero

Metaaltechniek en Machinebouw

Veelzijdigheid. Hard werken. Goede producten afleveren. Daar staan wij voor. De veelzijdigheid, het harde werken en mooie resultaten is terug te zien in onze werkzaamheden. Wij staan voor onze klant en voor ons is geen brug te ver. Dus voor metaaltechniek en machinebouw? Eerst naar Bonhof!

Wij verzorgen met onze vakmensen nieuwbouw, verbouw, reparaties en revisies van machines zowel in staal als RVS. Onze engineers zijn praktisch ingesteld en staan zogezegd ‘met de poten in de modder’. Zij weten waar ze het over hebben en kunnen meedenken als geen ander. Daarnaast begeleiden, ontwikkelen en leveren ze de technische oplossing voor uw probleem of project. Vakmensen met ervaring? Ook eerst naar Bonhof! Wij kunnen beroep doen op ruim 25 jaar ervaring in onder andere de recyclingbranche, grondverzet en foodindustrie.

Recyclingsmachinebouw

Wij ontwikkelen, produceren, leveren èn installeren tevens complete lijnen ten behoeve van afvalverwerking en recycling. Ook het leveren van onderhoud is hierbij mogelijk. Onze expertise en flexibiliteit maakt ons in deze industrie een unieke en betrouwbare partner.

Naast complete installaties en machines, kunt u bij ons ook terecht voor
- Trappen en bordessen
- Transportbanden en –installaties
- Slijtdelen
- Oplaswerkzaamheden
- Bakmessen t.b.v. grondverzetmachines
- Doseurs
- Productscheiders

Certificaten? Die bezitten we. Certificering als VCA, NEN-EN 1090 en EN ISO 3834-3. Tevens zijn wij Kenteq erkend leerbedrijf.

 

Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een gesprek aan. We luisteren graag naar uw vragen en/of wensen en bekijken samen wat we eventueel voor u kunnen betekenen