Over ons

My Parts Partner: Gigantische keuze, gigantisch voordelig, gigantisch goed!

Met mypartspartner.com maakt u van uw eigen computer het grootste magazijn voor technische onderdelen van Europa.

 

Breed aanbod via webshop Parts Partner

Uw Parts Partner staat met zijn webshop 24/7 voor u klaar. Van zijn veelzijdigheid kunt u handig gebruik maken. Op mypartspartner.com vind u een breed aanbod én voordeel op het gebied van aandrijftechniek, gereedschappen, persoonlijke bescherming, landbouwtechniek, machine- en tractoronderelen, tuin&park- en bosbouwtechniek, elektrotechniek, hydraulica, etc.

 

We maken het u makkelijk!

Maar ook uw alledaagse benodigdheden voor bijvoorbeeld op de boerderij of in het veld, zoals een verlengkabel, rubber laarzen of verbruiksmateriaal vindt u bij de Parts Partner bij u in de buurt. Lang zoeken of shoppen bij verschillende aanbieders is niet meer nodig. En dat scheelt tijd.

 

Voordeel op mypartspartner.com

U wilt voordeel! Natuurlijk vindt u op mypartspartner.com diverse messcherpe aanbiedingen. Actueel en afgestemd op uw behoeften. Meer dan 1.500.000 artikelen staan voor u klaar. Waar wacht u nog op?

 

Webshop eenvoudig in gebruik

Direct overtuigend: een heldere handleiding loodst u eenvoudig door het gebruik van uw Parts Partner webshop. Verder zijn het actuele nieuws en de aanbiedingen goed zichtbaar, kunt u gemakkelijk ‘zoeken en vinden’ en is het plaatsen van een bestelling heel eenvoudig.

Uw voordelen op een rijtje:

  • U kiest Bonhof als uw lokale Parts Partner
  • Toegang tot 1.500.000 artikelen – alles van één leverancier
  • Eenvoudig bestellen via de webshop – 24/7
  • Online prijs-en levertermijn informatie
  • Wekelijkse topaanbiedingen