Nieuws & onlangs afgeleverd/verkocht
19 december 2017

RedrockAllround kuilhapper

Verkocht aan V.o.F. van de Kamp in WIlp: Redrock Allround kuilhapper. De Redrock Allround is uitgerust met een gesloten bodem. De bodemplaat is voorzien van een “hardox” bodemmes. Hierdoor is de Allround in staat om, behalve alle mogelijke losse of ingekuilde bijproducten, ook silage te happen. De uitgekiende halfronde bakvorm zorgt niet alleen voor een grote stabiliteit maar ook voor het gemakkelijk lossen van de happer. Door de ronde vorm ontbreken hoeken in het bodembereik waardoor het voer hier niet blijft vastklemmen en de happer gemakkelijk lost.

Doordat de Allround serie geschikt is voor het uithalen van bijna alle produkten hoeft er niet meer van bak gewisseld te worden en kan er behoorlijk tijd bespaard worden. Een ander voordeel is dat de Allround serie zeer schoon en netjes werkt. Er ontstaat een glad snijvlak in de kuil en daarnaast wordt er door de gesloten constructie geen voer verloren.

 

Deze Redrock kuilhapper van het type 200 - 130 heeft een snij-opening van 130 cm., een diepte van 95 cm. en een werkbreedte van 200 cm. Blokinhoud van de bak is 2.5 m³ en het gewicht is 1600 kg.

 

Wij wensen V.o.F. van de Kamp veel succes met de kuilhapper.

 


 
Nieuwsbericht delen: