Nieuws & onlangs afgeleverd/verkocht
11 januari 2018

Kuhn HRB 303

Verkocht aan Riphagen in Heerde: nieuwe Kuhn HRB 303 kopeg. De nieuwe rotorkopeggen HRB 303 van Kuhn zijn het resultaat van jarenlange testen en onderzoek op het gebied van de aangedreven grondbewerking. Daarbij hebben we ons steeds op 4 belangrijke doelen geconcentreerd:
• Perfecte zaaibedbereiding;
• Eenvoudige instelmogelijkheden en toebehoren voor een snelle en moeiteloze aanpassing aan de verschillende omstandigheden;
• Mimimale onderhoudskosten;
• Grote bedrijfszekerheid en lange levensduur voor een jarenlang en probleemloos gebruik.

Hoogbelastbare aanbouwhaken en aanbouwbok
Het zware rechthoekige profiel van de aanbouwbok van de rotorkopeg HRB 103 zorgt voor een grote stabiliteit. De aanbouwgaffels en hun bevestiging aan de driepuntsbok zijn gemaakt uit gehard staal en de tegen verdraaien geblokkeerde pennen zijn enorm sterk en vormvast. Bij het model HRB 403 is de aanbouwbok met een brede grondplaat en 2 extra verstevigingsprofielen op de rotorkopeg bevestigd.

De Duplex-aandrijving: passend voor elke grondsoort en elke trekker
Met de Duplex wisseltandwielen kiest u probleemloos het rotortoerental, die het beste bij de uw omstandigheden past. Door de naar boven en achteren verplaatste aandrijving, kan de rotorkopeg probleemloos achter verschillende trekkers gebouwd worden.
De gehele aandrijving is standaard door een automatische koppelbegrenzer beschermd.

Eerste klas concept
De lagering van de HRB 303 rotorkopeg bevindt zich in een rechthoekig lagerhuis, die gelijktijdig de tandwielbak aan de onderzijde beschermen en extra versterken.

 

Wij wensen onze klant veel succes met de Kuhn kopeg.


 
Nieuwsbericht delen: